кеня » Сб фев 28, 2015 11:03
Внимание - это развод !!! Человек не помнит, что продает и требует предоплату. Его телефон гуглится следующим образом :
Увага!!!Новий Розвод!!!!
Хто стикався???
Вчора дзвонить покупець з метою придбати плівковий Нікон ф65(обьява розташована на олх)
Розрахунок каже що йому зручніше через передоплату бо так дешевше,але з умовою що я перше відправляюпосилку і скину йому трек і він тоді скидае гроші через приват24.
Я відправив і вислав йому трек,далі починається мороз...тобто каже що приват глючить і транзакція не проходить обіцяе відправити ранком.
Зранку каже що скине гроші через термінал. І на цьому все, далі зв'язок обривається,на дзвінки просто не відповідав!
Я пишу заяву на повернення і забираю посилку назад!
І тут починається САМЕ ЦІКАВЕ!!!!
Буквально за годину дзвонить людина яка представляеться працівником міліції і починає питати чому була забрана посилка,і розповідати страшилки,та коли я запитав його де саме розташовуеться відділення міліції(вулицю)він почав нервувати і нічого не відповів!
Після дзвінка нібито міліціонера передзвонює ще один і представляеться Іменем тої людини кому я відправляв посилку...каже що він купив вчора фотоапарат за 2800(притому що той що я відправляв коштуе 250 грн)
і йому дали мій трек номер,як я можу це пояснити!!!!
Каже що його типу кинули ,але притому на мою пораду звернутись в міліцію або сбу морозиться!!!!!
Не знаю чи цим все закінчеться але от з таким ще не стикався.....бо решта розводів вже знається і просто увагу не звертаеш а це щось нове!!!!
ОСЬ ДАННІ ВСІХ РОЗВОДІЛ ПО СИТУАЦІЇ
1.покупець Міхасула Евген Питрович місто Мукачево 0630104782
2.міліціонер 0966897021 імені на жаль не запам'ятав
3.ніби людина яку кинули(тобто з його слів це він Міхасула Евген Питрович) 0503723096
Renault Megane GT Line DCI