А жизнь становится все лучше, веселее

Юмор, приколы, секс, искусство, философия, религия, выбор товаров и услуг, гороскопы, игры, политика

Модераторы: exigo, Andr3y

Правила форума
Уважаемые пользователи!
Пожалуйста, соблюдайте правила раздела. Просьба уделять особое внимание лексике и не использовать мат. Спасибо.

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Чт сен 10, 2020 20:22

Volodymyr Ariev

Шевченківський суд зобов‘язав СБУ відкрити провадження по ст.111 (державна зрада) і 114 (шпигунство) щодо Єрмака! Заяву подав Дмитро Штанько. Справа пов‘язана зі зливом операції щодо вагнерівців. На чесне слідство від Баканова надій, звісно, мало. Тому ми продовжуємо вимагати створення тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді
#Вагнергейт

https://www.unn.com.ua/uk/news/1890692- ... adi-nardep

Активісти, які виступають проти капітуляції, вирішили влаштувати акцію просто під резиденцією Президента України Володимира Зеленського. Наразі у колоні, що вирушила від метро “Теремки” близько сотні авто, передає УНН.

Як повідомив кореспондент УНН, на автівках видно прапори “Національного корпусу”, “Правого сектору” та “Свободи”. Колона розтягнулась на кілька кілометрів.

“Ми маємо показати Зеленському, що українці вміють захищатися навіть попри диверсантів та ворожих агентів при владі! Зупинимо капітуляцію разом!”

https://www.unn.com.ua/uk/news/1890877- ... ni-avtivok
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Пт сен 11, 2020 22:26

ЗЕурядовці тупі та підлі чи підлі та тупі? :shock: :bad:

Очільник міністерства культури та інформполітики Олександр Ткаченко розкритикував команду президента Петра Порошенка через введення штрафів за невикористання української мови в побуті. Але таких не існує...

Як тупо бреше ЗЕдупоголовий міністр у подробицях -

https://bykvu.com/ua/bukvy/ministr-tkac ... ne-isnuie/

То може дійсно почнемо усіх російськомовних по домівках виловлювати та штрафувати, раз ЗЕміністр дозволив? Може держбюджет поповниться хоч якось :crazy:
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Вс сен 13, 2020 12:17

Дуже рекомендую усім, непоганий розбір ситуації =@

Шантаж убивством Мінська: що пішло не так на переговорах Єрмака у Берліні?

Довгоочікувана зустріч радників нормандських лідерів у Берліні не тільки не призвела до жодних проривів, але і стала своєрідним розчаруванням як для Києва, так і для Москви.
Переговорні позиції України та Росії все більше розходяться, простору для маневру і компромісів з РФ навіть за істотного бажання "миру" – майже немає, а "план Б" з перегляду стає все більш реалістичною перспективою.

Які ризики це несе для України? Та як Києву не попасти у російські пастки?

До чого (не) домовилися?

Продовжувати режим тиші – по суті єдина домовленість, якої вдалося досягти у Берліні.
Втім вона не була підкріплена жодними додатковими гарантіями, а відтак – в будь-який момент може бути порушена, як це вже робилося з російського боку. Режим тиші для Москви – винятково політичний інструмент для одночасного тиску на Київ з вимогами починати виконання політичних пунктів Мінських домовленостей.
Не буде прогресу по політичних компромісах – не буде і перемир'я.
Більше того, явно недосконалий механізм організації перемир'я із розмитою роллю СЦКК (у якій нині присутні лише представники України) – теж не було допрацьовано під час зустрічі.
А отже, як саме має моніторитися перемир'я – питання відкрите досі.
Сигнали про зміну постанови Верховної ради України про місцеві вибори в Україні 25 жовтня – геть різні від української та російської сторони.
Якщо Дмитро Козак заявив, що найближчим часом ВРУ має таки розглянути проєкт змін до цієї постанови, то Андрій Єрмак таку домовленість заперечує і апелює до якогось начебто вже наявного у ВР проєкту змін, хоча на сайті парламенту його досі немає.
Росія винятково штучно зосереджується на цій постанові, аби блокувати перемовини в разі ігнорування її забаганок, або, в разі їх виконання, радо демонструвати успішність свого тиску на Київ.
Втім, шансів на ухвалення таки змін до постанови про вибори майже немає - навіть у фракції "Слуги народу" не готові за неї голосувати.
Та й, зрештою, всі розуміють, що навіть її ухвалення не наблизило би вибори на окупованій території.

Жодного прогресу

Без відповіді залишилося й одне з ключових питань для України та особисто для Зеленського – новий етап обміну.
А більш тактиктичні речі – розмінування і нові КПВВ – і так були попередньо погоджені на Мінській ТКГ.
Ще менше згоди є за пріоритетним для Володимира Зеленського питанням про новий саміт лідерів нормандської четвірки.
Попри доволі оптимістичні прогнози Єрмака, він не на порядку денному.
На ентузіазм Банкової Кремль реагує не просто холодно, а й навіть знущально.
Зверніть увагу на заяву Козака про те, що для однієї зі сторін (очевидно, української) зустріч із Путіним є самоціллю. Натомість, реальних підстав зустрічатися справді немає.
У сухому залишку обидві делегації повернулися без серйозних надбань.
Втім, якщо в української сторони механізмів добиватися свого від Росії бракує, то росіяни цілком можуть тиснути, шантажуючи новим зривом перемир'я.

Російська тактика "малих кроків"

Для Володимира Зеленського і його команди цей період – геть непростий.
Погодитися на політичне врегулювання підстав ще немає, а для продовження режиму тиші Росія вимагатиме задовольняти її апетити.
При цьому скидається на те, що Кремль поєднуватиме тактику потужного тиску і ультиматумів з тактикою "малих кроків", що суперечать інтересам України.
Зірвана 10 вересня спільна інспекція біля населеного пункту Шуми – одна з таких небезпечних "низових" ініціатив росіян. Так, режим тиші вони вочевидь намагатимуться використати для максимальної легітимації представників НЗФ як "другої сторони" для контактів з українськими Збройними Силами.
Ключовою метою росіян в рамках організації цієї інспекції було саме це: "вивести" з тіні так зване "Представництво ДНР при СЦКК", щоби його так званий "керівник" оглянув позицій ЗСУ і, як додатково вимагала Росія, підписав за підсумками цього Протокол
.
А в Протоколі, без сумнівів, поруч із українським підписом мав би з'явитися підпис і цієї "посадової особи".
Цей приклад дуже наочно демонструє, як наполегливо і методично росіяни грають в нав'язування того самого прямого діалогу з "ЛДНР" на всіх рівнях.
І сумнівів немає: поряд з дипломатичним тиском у нормандському форматі подібні "ініціативи" активно просуватимуться і в Мінській ТКГ.
На сьогодні Кремлю не так важливий формат цього прямого діалогу, як сам факт бодай якихось прямих контактів.
Бажано – закріплений у підписаному документі.
Ця тактика "малих кроків" грунтується на ряді помилок, яких українська сторона припустилася раніше, передовсім на етапі розведення сил і військ у 2019 році.
Коли офіс президента заплющив очі на наявність неіснуючої "СЦКК" псевдореспублік на ділянках розведення, в той час як представники СММ ОБСЄ фізично так і не були повноцінно допущені до перевірки позицій (старих і нових) бойовиків на цих ділянках.
Плани подібних інспекцій, куди Росія замість себе буде "сватати" "уповноважених представників" клона СЦКК, залишаються.
І їхні ризики – очевидні
.

Майбутнє мінських домовленостей

Попри те, що офіційно Київ підтверджує відданість Мінським домовленостям, неможливість їх виконання у нинішньому вигляді стає дедалі очевиднішою навіть для найбільших їхніх адептів в оточенні президента.
Подобається це комусь в ОП чи ні, але відповідати поступками на шантаж і тиск росіян буде політичним самогубством.
Втім, якщо нахабні і відверті вимоги Кремля українські переговорники відбивають, то от з "точковими" ініціативами, як спільне інспектування, відчуття ризиків працює гріше
.

Тема перегляду, оновлення Мінських домовленостей все більше починає лунати у кулуарах переговорів. Підтвердженням цього є також жорстка реакція Кремля навіть на згадки про апдейт Мінського пакету.
Паралельно з політичним тиском на Київ Кремль вже відверто вимагає відмовитися від самої риторики про можливе оновлення Мінських документів.
І тут, насправді, може бути гра навколо того, хто буде представлений "публічним винуватцем" зриву виконання "Мінська".
Якщо Москва не отримує гарантій для свого сценарію врегулювання, то шукати вона буде не конструктивний компроміс із Києвом, а виправдання і привід для призупинення активних переговорів, де-факто – замороження, але при цьому спробує покласти відповідальність за власні дії на Україну.
Цілком ймовірно, що саме тому зараз Росія так активно взялася дорікати Києву за ідею з переглядом Мінських угод, аби звинуватити нас у "зриві" процесу і відході від Мінської матриці.
В Києві ці задуми росіян розуміють, втім рішення, як виходити з нинішньої ситуації – немає.
Відмовитися від подальших спроб досягти компромісу з Росією президент не готовий. Іти за російським сценарієм – не видається можливим і через внутрішній спротив суспільства, і через брак гарантій з боку Росії.
Виходить найгірша для Володимира Зеленського перспектива – тупцювання на місці
Але довго цей стан тривати не може.
Шлях, який обрала Росія, не гарантує їй успіху.
Навпаки, ідея з оновленням Мінських домовленостей все більше привертає увагу і на сьогодні виходом з Мінських угод це не буде: після всіх спроб налагодити діалог з РФ Україна навпаки виглядатиме більш конструктивно з цієї ідеєю.
Формально останньою надією Офісу президента є саміт лідерів, але іронія долі в тому, що без великої політичної угоди до нього Росія згоди на зустріч не дасть.

Тож Україні лишається далі готувати інформаційне та політичне підгрунтя для виходу з пропозиціями по зміні Мінських угод.

https://www.eurointegration.com.ua/arti ... 2/7114289/
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение igor. » Вт сен 15, 2020 16:10

https://youtu.be/pQp7dniuc94 -- Москаль & :uaflag4:
  • 0

igor.
 
Сообщения: 169
Зарегистрирован: Ср май 23, 2012 21:35
Откуда: Кривбасс
Репутация: 303

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Ср сен 16, 2020 10:01

Відносно Зеленського ми всі мікроби, - депутат від "СН" Качура :crazy:

https://censor.net/ua/news/3219283/vidn ... sn_kachura

Ні, ви разом із ЗЕдупоголовим глисти, гельмінти, паразити у тілі держави :bad:
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Чт сен 17, 2020 08:06

Згідно з проєктом закону про "Державний бюджет України на 2021-й рік" видатки на Офіс президента зростуть на 39% порівняно з цим роком. Збільшаться як споживчі витрати загалом, куди входять поїздки й перельоти президента, так і витрати на зарплати апарату.

Під час президентської передвиборчої кампанії 2019 року Володимир Зеленський стверджував, що кортежі, держдачі й інші атрибути влади занадто дорого коштують українським платникам податків. Восени 2019 року він навіть розпорядився скоротити витрати на чиновників на 10% у бюджеті 2020-го. Але не минуло й року, як чиновники почали обходитися державі ще дорожче, ніж раніше...

Водночас витрати, наприклад, на освіту почали падати. Якщо у 2019-му на цю сферу згідно з бюджетом витратили 228 млрд 779 млн гривень,то на 2021-й передбачили лише 174 млрд.

Також істотно недофінансовані інші галузі, як-от медицина або екологія...

https://www.obozrevatel.com/ukr/economi ... groshi.htm
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение igor. » Чт сен 17, 2020 18:31

https://youtu.be/HqXbK8r4al8 -=- "Чувак зливаеться"
  • 0

igor.
 
Сообщения: 169
Зарегистрирован: Ср май 23, 2012 21:35
Откуда: Кривбасс
Репутация: 303

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Halloween » Чт сен 17, 2020 22:05

  • 0

Аватара пользователя
Halloween
 
Сообщения: 623
Зарегистрирован: Ср янв 25, 2012 16:09
Репутация: 198

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение igor. » Сб сен 19, 2020 13:44

https://youtu.be/X6nbUcqAOzo -- уступки Ху&лу :uaflag4:
  • 0

igor.
 
Сообщения: 169
Зарегистрирован: Ср май 23, 2012 21:35
Откуда: Кривбасс
Репутация: 303

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Вс сен 20, 2020 09:11

Кандидат у мери Києва від «Слуги народу», народний депутат Ірина Верещук в 2015 році їздила в Москву на вручення премії її подрузі – російській пропагандистці Марині Ахмедовій...

https://fakty.org/vereshchuk-u-2015-rot ... -v-moskvu/

Це відбулося відразу після відомих боїв за Дебальцево, коли війна була у розпалі :evil:

Колекція зашкварів ЗЕверещук -

https://fakty.org/p-dtrymala-separatyst ... ry-kyieva/

Мерзенні ЗЕсепари :bad:
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение igor. » Пн сен 21, 2020 12:46

https://youtu.be/DYjlg0pxYbo --украденная Русь :uaflag4:
https://youtu.be/toMZRxTN7MQ --пряма мова :uaflag2:
  • 0

igor.
 
Сообщения: 169
Зарегистрирован: Ср май 23, 2012 21:35
Откуда: Кривбасс
Репутация: 303

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Вт сен 22, 2020 06:50

ЗЕдупоголові знов всралися :bad:

20 вересня у внутрішньому дворі головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка кандидат у мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук представила список кандидатів від партії на виборах до Київради.

Також там виступав президент Володимир Зеленський.

Студентський парламент Київського національного університету імені Тараса Шевченка вважає недопустимим проведення публічного заходу партії "Слуга народу" на території університету.

Відповідно до частини 3 статті 31 Закону України "Про освіту", політичні партії (об’єднання), їх члени, депутати (кандидати в депутати) не мають права провадити свою діяльність в закладах освіти.

Ця діяльність також суперечить
листу Міністерства освіти і науки України "Щодо недопущення політичної агітації в закладах освіти" від 14 вересня 2020 року 1/9-525...

Біля будівлі Червоного корпусу університету імені Тараса Шевченка відбувається акція "Освіта без політики", яку влаштували студенти через проведену напередодні на території закладу партійну конференцію "Слуги народу".

У руках вони тримають плакати з написами: "Освіта без політики", "Червоний - колір сорому", "Університет не місце для зборів політичних партій", "Ні зеленому КНУ", "Шева не зелений", "Верховенство права?", "Студенти мовчати не будуть".

Учасники акції засуджують дії адміністрації КНУ ім.Шевченка і вважають, що дозвіл проводити на території вишу політичний захід порушує закон "Про вищу освіту" і статут університету.

Студенти також вимагають відсторонити ректора університету Леоніда Губерського на час проведення розслідування...

https://www.pravda.com.ua/news/2020/09/21/7267080/
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Dragon » Пт сен 25, 2020 07:41

Хтось ще чекає від ЗЕдупи "економічного дива" або "поборювання найвищої у світі корупції" (с)))? :crazy:

Вищий антикорсуд підтвердив обґрунтованість рішення прокурора САП про закриття справи Роттердам+ через відсутність достовірних доказів...

https://ua-news.liga.net/economics/news ... -rotterdam

"долар за 29" на кінець року – неминуча реальність для української економіки цієї осені і взимку, сходяться на думці опитані
LIGA.net банкіри і фінансисти...

"Дії НБУ протягом останніх двох тижнів стали викликати подив у учасників ринку: складалося враження, що це не згладжування надмірних коливань курсу, а спроба посилити девальваційний тиск штучними методами і підштовхнути курс до зростання"

https://ua-news.liga.net/economics/arti ... iy-prognoz

На місцевих виборах за Слугу народу готові голосувати лише 16% по всій країні – опитування...

https://ua-news.liga.net/politics/news/ ... pituvannya

Зи: але загальний рейтинг під час війни за незалежність це просто якесь "свято патріотизму"

СН – 16%,
ОПЗЖ – 11,9%
Євросолідарність – 11,3%
Батьківщина – 8,2%
За майбутнє – 5,8%
Радикальна партія Олега Ляшка – 4,7%

Усі задоволені? Усі такого "щастя" бажали?
%)
  • 0

Останній дракон ;) :uaflag4:
Аватара пользователя
Dragon
 
Сообщения: 8128
Зарегистрирован: Чт янв 31, 2008 01:44
Откуда: Київ, столиця Київської Русі!
Репутация: 1456

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение KUCH » Пт сен 25, 2020 09:52

СН – 16%,
ОПЗЖ – 11,9%
Євросолідарність – 11,3%
Батьківщина – 8,2%
За майбутнє – 5,8%
Радикальна партія Олега Ляшка – 4,7%

Усі задоволені? Усі такого "щастя" бажали?


Dragon
Ти про що?
  • 0

Була Legacy b13 MY2009 2.0R MT
Зараз Legacy b13 MY2008 3.0R АT
Стожари рулять)
Аватара пользователя
KUCH
 
Сообщения: 873
Зарегистрирован: Чт мар 05, 2009 09:42
Откуда: Львів
Репутация: 100

Re: А жизнь становится все лучше, веселее.

Сообщение Canton » Пт сен 25, 2020 17:11

Глава дипломатии Евросоюза Жозеп Боррель после визита в Киев и встречи с президентом Владимиром Зеленским заявил, что Евросоюз - не банкомат и не благотворительная организация.

"Как я сказал президенту, Европейский Союз не благотворительная организация или банкомат. Лучший способ поддержать Украину для нас - это помочь в реформировании страны, но осуществить эти реформы могут только сами украинцы,. Стабильная, процветающая и демократическая Украина вот лучший способ стабилизировать наше соседство.", - заявил Боррель.

В общем, Зеленского так ещё не макали. Разве что попрошайкой не назвали. Можно сказать, что к нему вернулся бумеранг, после того, как Зеленский сам называл Украину порноактрисой. Денег не будет. Европа Вову послала проводить реформы и бороться с коррупцией. Значит денег не будет совсем. (С)
  • 0

Не злопамятный. Просто злой и память хорошая.
Аватара пользователя
Canton
 
Сообщения: 623
Зарегистрирован: Ср фев 10, 2010 15:37
Откуда: Харьков
Репутация: 1051

Пред.След.

Вернуться в За жизнь и обо всём

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10