ARMEN писал(а):Dragon писал(а):Gosha писал(а):Ні, тому що є наприклад Кошулинський який начебто офігенний патріот але рейтингу на найвищі посади не має.
Якщо ти виставиш проти Бойка кандидата від патріотів який гарантовано програє - ти допоможеш ригам та рашистам
так ты все и делаешь для такого расклада, а ведь план простой
1) изничтожить рейтинг зэ всеми силами ибо раздражает всех своим рейтингом.
2) против рыгов во втором туре выставить непроходного пороха.
3) привет 2010 год и объятия рашки.
И ты все прекрасно понимаешь.
Альтернативний сценарій:
1) Зе руйнує свій рейтинг дурістю сам,
2) проти ригів у другому турі виходить єдиний проукраїнський кандидат Порох,
3а) всі патріоти об'єднуються перед загрозою реваншу та обирають Пороха,
3б) патріоти сваряться та програють вибори, після чого майдан-3 з усіма ригами на ліхтарях...
А якщо серйозно, поки що питання тиску на Зе щоб продовжив йти зовнішньополітичним курсом Пороха-Байдена та готуватися до можливих дострокових ПАРЛАМЕНТСТКИХ виборів, щоб зменшити відсотки "слуги наріда" та ОПЗЖ, та подвоїти-потроїти кількість депутатів "ЄС" та Клімкіна+ тощо.Gosha писал(а):У Пороха є беззаперечні проукраїнські досягнення накшталт томосу, а от беззаперечних злочинів немає.
Це все що можна сказати щодо недолугого порівняння із мертветчуками
да есть у пороха победы, есть, есть ты только сильно не нервничай, а то мне за твое здоровье страшно становится))
О, можливо навіть ти не безнадійний)))
Щодо всього іншого я вже 30-40 сторінок тобі детально роз'яснив (с)
Читаю твои опусы и поражаюсь тупости твоих кураторовНеужели нельзя методичку обновить ? А то как заезженная пластинка одно и тоже.За Юлю и БЮТ ты топил точно также.А патриотизм в твоей версии,это топить за сивого и писать на мове.Это всё чем ты можешь похвастаться.
Не неси сюда больше свою чухню про патриотизм.Вот тебе пример НАСТОЯЩЕГО ПАТРИОТИЗМАА не вещание с дивана,как в твоём случае
![]()
Гарна людина була, шкода.
Але патріотизм багатогранний, зокрема впровадження рідної мови всупереч тиску рашистів тощо.
Постколоніальній державі до біса чого треба створювати та відновлювати, щоб звільнитися від імперського впливу.
А ти мабуть ці "добрі поради" прямо з окопу пишеш чи з цеху військового заводу, чи з дивану можливо?
Може я спробую якось сам розібратися що краще мені нести людям, без "добрих порад" тих хто у 2008 та 2014 прогавив напад Рашки?
Зи. Я розумію що це неприємно чути та не відчуваю від цього найменшого задоволення, але здається дехто із підйопками вже переходить межу